Odlingskurs i Stockholm 2023 | Fysiska kurser och även onlinekurser

Odlingskurs i Stockholm

1 omdömen

Om Upplevelsen


Ta med din partner eller klimatsmarta vän på en odlingskurs för att utveckla era odlingskunskaper och få nya idéer på antingen ett utomhusevent eller genom en webbkurs! Det blir en nyttig och rogivande dag där dina odlingskunskaper utvidgas, samtidigt som du får gå hem med ett större tänk för klimat och hållbarhet. Välkommen till ett av våra event för odling!

 

Jordbruk och odling har varit en nödvändighet för människan i urminnes tid. Några av de äldsta kvarlämningarna av grödor går så långt bak i tiden som 9000-talet f.Kr. Plantering av växter är idag ett ständigt växande fält med nya trender och metoder för att odla både ekologiskt och smart, även i stadsmiljöer. Vikten av kompostering och hållbara sätt för att froda dina odlingar har aldrig varit större än nu!

 

Under ett event med oss får du nya kunskaper om olika typer av odlingar, hur du planterar smart i din trädgård eller balkong och komposteringens betydelse för både dina växter och miljön. Vi har event där du bland annat får ta del av hur du bygger upp din egen skogsträdgård och hur du odlar med bokashi och biokol. Du får dessutom kunskap om hur du blir av med ogräs och hur huller-om-buller odling går till i praktiken. 

 

Under två timmar delar vår professionella och erfarna odlare med sig av sina bästa tips och kunskaper kring odlingens fantastiska möjligheter. Självklart går vi även igenom grundkunskaperna för olika sätt att odla på.

 

Det finns många olika metoder och tekniker du kan använda dig av vid plantering som passar olika tillfällen och områden. Du får exempelvis lära dig om konsten att plantera i stadsmiljö och vilka växter och grönsaker som trivs bäst att odlas tillsammans!

  • Ett kurs med fokus på klimat och hållbarhet

  • Professionell och passionerad odlare

  • Pågår: 2 timmar

  • Max 20 platser

Kontakt


Omdömen

5.0/5
av 1 omdömen
AN

Ann-Sofie Nygårds

18 May 20225/5

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS