Matlagningskurs i Västerås

Matlagningskurs i Västerås

0 omdömen

Om Upplevelsen


Välkommen på en inspirerande matlagningskurs i våra fina lokaler i Västerås. Vi har snickrat

ihop den här upplevelsen till dig som älskar god mat och vill få ny matinspiration. Färska råvaror och spännande smakkombinationer i gott sällskap. 

 

Den här kursen passar alla oavsett tidigare kunskaper. Under ledningen av vår duktiga kock lagar ni mat tillsammans med andra deltagare som ni sedan avsmakar mot slutet av kursen.

 

Denna matlagningskurs är perfekt för dig som vill lära dig mer om matlagningens grunder. Efter kvällens kurs kommer du känna dig mer avslappnad och självsäker i köket. Kursen passar även dig som är en erfaren hemmakock och hjälper dig hitta ny inspiration i din matlagning. Vår entusiastiska kock har säkert ett eller annat knep att lära dig!

 

Du får även ett recepthäfte med kvällens smarriga recept med dig hem för att kunna bjuda dina kommande middagsgäster på något nytt och spännande. Vår förhoppning är att kunna inspirera dig till att våga experimentera med olika smakkombinationer hemma i ditt eget

kök.

 

En rolig kväll med spännande matupplevelser och intressanta diskussioner med andra matfantaster. Häng med och bli en matexpert du med!

 

  • En introduktion till gourmetmat

  • Professionell kock med lång erfarenhet

  • Recepthäfte

  • Välkomstsnack, trerätters middag med alkoholfri dryck, inkl. kaffe & te

  • Längd: cirka 3 timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Västerås


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Västerås

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS