Matlagningskurs Uppsala

0 omdömen

Om Upplevelsen


Älskar du matlagning? Då är vår matlagningskurs definitivt något för dig! Följ med och få ny inspiration i din matlagning. Vi lägger stort fokus på högkvalitativa råvaror och smaker från världens alla hörn. Ta med någon som också gillar nya smakupplevelser på denna spännande matlagningskurs i en av Uppsalas mysigaste lokaler.

 

Det roliga med vår matlagningskurs är att den passar alla oavsett om man är nybörjare eller ett proffs på att laga mat. Det viktiga är att man är nyfiken på att veta mer. Även om du är väldigt duktig i köket finns det säkert något nytt du kommer att lära dig på denna kurs.

 

Vår duktiga kock går bland annat genom olika tillverkningsmetoder och ger dig bra tips för att lyckas i köket. Kom och spendera en rolig kväll med oss där god stämning är garanterad. Det kan vara svårt att komma på nya maträtter att laga när det vankas middagsgäster. På vår matlagningskurs får du nya idéer på relativt enkla men goda maträtter att bjuda dina gäster på.

 

Du kommer dessutom få ett recepthäfte med kvällens recept med dig hem. Att bestämma meny inför din nästa middagsbjudning kommer att bli så mycket enklare och roligare efter att du gått den här kursen!

 

Häng med på vår spännande matlagningskurs i Uppsala och bli en bättre hemmakock inom loppet av några timmar!

 

  • En introduktion till gourmetmat

  • Professionell kock med lång erfarenhet

  • Recepthäfte

  • Välkomstsnack, trerätters middag med alkoholfri dryck, inkl. kaffe & te

  • Längd: cirka 3 timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5 av 0 omdömen

Platser


Datum i Uppsala


Liknande Evenemang


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS