Matlagningskurs i Stockholm

4 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en spännande matlagningskurs i Stockholm! 

 

Ska du bjuda in till middag men saknar inspiration och idéer på på vad du ska laga? Följ med oss på en av våra matlagningskurser som äger rum i hjärtat av Stockholm. Har du alltid velat lära dig mer om den italienska matkonsten, eller vill du kanske få tips och inspiration i det vegetariska köket? Denna upplevelse finns i olika kurser och bjuder in dig till matlagning som passar för alla säsonger. 

Matlagning är ett otroligt stort tema och för att du ska hitta en kurs som passar just dig så har vi tagit fram olika matlagningskurser att välja mellan. Vad sägs om att lära dig mer om hur mat och vin kombineras bäst, eller att laga mat inspirerat från ett specifikt kök som ditt hjärta slår lite extra för? Vi har bland annat teman som vegetarisk-, asiatisk-, japansk-, peruansk- och italiensk matlagningskurs.

 

Vi har matlagningskurser i Stockholm för singlar med fokus på att laga god mat och träffa nya människor. Vi har även matlagningskurser för par med fokus på romantik. 

 

Våra matlagningskurs passar för nybörjare som för proffs. Det finns alltid något nytt att lära sig. Evenemangen är lättsamma och roliga med fokus på en trevlig stund tillsammans. Här får du tips på tillagningsmetoder, tillvägagångssätt samt andra bra tips som gör att du lyckas i köket och kan imponerar på dina middagsgäster. 

Vår passionerade kock tar er med i matlagningens grunder och ni får även experimentera med olika spännande smaker, kryddor och råvaror. Att äta gott behöver inte vara krångligt! 

Matlagningskurserna är innovativa och inspirerar alla som är intresserade av mat. Hoppa på mattåget du också och följ med på en fantastisk resa!

Matlagningskurs Information

Du behöver inte kunna något speciellt eller själv ta med dig utrustning, etc för att vara med på Taystas matlagningskurs. Kom som du är! Efter matlagningskursen får du med dig ett recepthäfte så att du enkelt kan laga samma maträtt igen. Övning ger färdighet.

  • En lättsam och rolig matlagningskurs

  • Professionell och personlig kock

  • Råvaror & material

  • Recepthäfte

  • Få deltagare per event