Matlagningskurs i Stockholm 2023 | Södermalm | Hög kvalitet

Matlagningskurs i Stockholm

71 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en spännande matlagningskurs i Stockholm! 

 

Ska du bjuda in till middag men saknar inspiration och idéer på vad du ska laga? Följ då med oss på en av våra matlagningskurser som äger rum i hjärtat av Stockholm. 

 

Har du alltid velat lära dig mer om den italienska matkonsten, eller vill du kanske få tips och inspiration från det vegetariska köket? Då har du hittat rätt!

 

Matlagning är ett otroligt stort ämne och för att du ska hitta en kurs som passar just dig så finns det olika matlagningskurser att välja mellan. Vad sägs om att lära dig mer om hur mat och vin kombineras bäst? Eller att laga mat inspirerat från andra länder som ditt hjärta slår lite extra? Vi har bland annat teman som vegetarisk, asiatisk, japansk, peruansk och italiensk matlagningskurs.

 

Vi har även matlagningskurser för singlar med fokus på att laga god mat och träffa nya människor samt matlagningskurser för par med fokus på romantik. 

 

Vår matlagningskurs passar för nybörjare som för proffs. Det finns alltid något nytt att lära sig. Evenemangen är lättsamma och roliga med fokus på en trevlig stund tillsammans. Du får även lära dig om diverse tillagningsmetoder, tillvägagångssätt samt andra bra tips som gör att du lyckas i köket.

En passionerade kock tar er igenom matlagningens grunder och ni får även experimentera med olika spännande smaker, kryddor och råvaror. Att äta gott behöver inte vara krångligt! 

Matlagningskurserna i Stockholm är innovativa och inspirerar alla som är intresserade av mat. Följ med du också på en fantastisk smakresa!

Matlagningskurs Information

Du behöver inte kunna något speciellt eller själv ta med dig utrustning, etc för att vara med på Taystas matlagningskurs. Kom som du är! Efter matlagningskursen får du med dig ett recepthäfte så att du enkelt kan laga samma maträtt igen. Övning ger färdighet. Välkommen!

  • En lättsam och rolig matlagningskurs

  • Professionell och personlig kock

  • Råvaror & material

  • Recepthäfte

  • Få deltagare per event

Kontakt


Omdömen

4.9/5
av 71 omdömen
JC

Johanna Carlsson

22 Nov 20235/5

Så rolig och lärorik kurs! Familjär känsla och så god mat!!

GS

Göran Sjödin

25 Oct 20235/5

Mycket trevlig atmosfär och framför allt våra trevliga och duktiga italienska tjejer som undervisade matlagning på ett mycket trevligt sätt.

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS