Matlagningskurs i Örebro

Matlagningskurs i Örebro

0 omdömen

Om Upplevelsen


Har du alltid drömt om att bli en mästare i köket? Den här matlagningskursen riktar sig mot alla som vill lära sig mer om matlagning, oavsett om du är en nybörjare inom matlagning eller har en längre erfarenhet som hemmakock. Spendera några timmar mes oss i en av Örebros trevligaste lokaler.

 

Vet du vad det innebär att bräsera eller skålla? Vår duktiga kock förklarar vad skillnaden mellan de olika tillverkningsmetoderna är och vilken metod man ska föredra beroende på vad man ska tillaga. Du kommer även att få ta del av hemliga knep och annat roligt som hjälper dig att lyckas i köket.

 

Du kommer att få lära dig mer om hur du kombinerar olika råvaror så att du kan fortsätta applicera dina nyfunna kunskaper hemma och imponera på dina gäster. Vi hoppas kunna inspirera dig till att våga experimentera med nya smaker hemma i ditt eget kök. Du får även ett recepthäfte med kvällens goda recept med dig hem. Med dina nyfunna kunskaper kommer det garanterat att vara roligare och enklare att laga mat inför din nästa middagsbjudning. 

 

Ta med någon du tycker om och upplev ett helt nytt sätt att laga mat på!

 

 

  • En introduktion till gourmetmat

  • Professionell kock med lång erfarenhet

  • Recepthäfte

  • Välkomstsnack, trerätters middag med alkoholfri dryck, inkl. kaffe & te

  • Längd: cirka 3 timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Örebro


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Örebro

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS