Spännande matlagningskurs i Malmö 2023 | Spännande teman för alla smaker! | 4/5 i omdöme

Matlagningskurs i Malmö

0 omdömen

Om Upplevelsen


Älskar du mat, men känner att du behöver lite ny inspiration eller vill imponera lite extra mycket på din nästa middagsbjudning? Då är en av våra matlagningskurser det du söker!

 

Välj mellan ett brett urval av temakurser i någon av våra fräscha lokaler i Malmö: italiensk matlagningskurs, det klassiska fine dining köket eller kanske en asiatisk matlagningskurs. Vi har något för alla smaker. Blanda din fantasi tillsammans med din nyfunna kunskap för unika smakupplevelser du och dina gäster sent kommer att glömma!

 

Mat tillsammans med rätt råvaror och smaksättning kan förhöja matupplevelsen och ta den till helt nya nivåer. Och på en middag är ett fantastiskt sätt att föra samman människor och dela glädjen som den kulinariska konsten besitter.

 

Fusion är väldigt populärt, vi har även några sådana kurser. Lär dig blanda traditionella och nytänkande matlagningsmetoder från alla världens kök till en gastronomisk succé!

 

Matlagningskurs Information

Våra matlagningskurser bjuder på spännande smaker och tillagningssätt beroende på vilka livsmedel du ska hantera. Våra kunniga matexperter delar sin passion och sina välbevarade hemligheter för att lyckas med matlagningen varje gång! Evenemangen pågår i ca 3-4 timmar och inkluderar alla råvaror, material samt alkoholfri dryck. Längre ned på denna sida hittar du mer specifik information om vardera event.

 

Nya matlagningskurser kommer in på rullande band – så missa inte det perfekta tillfället att glänsa i köket!

  • En introduktion till gourmetmat

  • Professionell kock med lång erfarenhet

  • Recepthäfte

  • Välkomstsnack, trerätters middag med alkoholfri dryck, inkl. kaffe & te

  • Längd: cirka 3 timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Malmö


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Malmö

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS