Matlagningskurs i Linköping

Matlagningskurs i Linköping

0 omdömen

Om Upplevelsen


Saknar du inspiration inför din nästa middagsbjudning? Följ med på en rolig matlagningskurs i Linköping. Denna upplevelse passar alla oavsett nivå och inga förkunskaper krävs. Är du intresserad av matlagning och nyfiken på att lära dig mer är det den perfekta kursen för dig.

 

Vet du vad skillnaden mellan att blanchera, sjuda och pochera är? Eller hur man kombinerar olika råvaror och kryddor på bästa sätt? Vår passionerade kock kommer att gå igenom de olika tillverkningsmetoderna och dela med sig av några hemliga knep för att göra

matlagningen roligare och enklare. 

 

Att laga god mat behöver inte vara krångligt! Under ca 2h kommer du att laga mat tillsammans med en liten grupp andra matintresserade deltagare som ni sedan avsmakar mot slutet av kursen.

 

Vår förhoppning är att du under kvällens gång kommer att upptäcka en hel del nya och spännande råvaror, kryddor, smaker samt tillvägagångssätt. Du kommer få kvällens recepthäfte med dig hem för att kunna sätta dina nyfunna matlagningskunskaper på prov. Du kan därmed återskapa alla goda recept på egen hand. Och imponera på dina middagsgäster!

 

Varför inte överraska någon du tycker om med en spännande matlagningskurs? Låt dig svepas med in i matens fantastiska värld – skapa nya minnen i härligt sällskap samtidigt som ni får ny inspiration och blir experter på matlagning!

  • En introduktion till gourmetmat

  • Professionell kock med lång erfarenhet

  • Recepthäfte

  • Välkomstsnack, trerätters middag med alkoholfri dryck, inkl. kaffe & te

  • Längd: cirka 3 timmar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Linköping


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Linköping

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS