Matlagningskurs i Göteborg

0 omdömen

Om Upplevelsen


För alla matälskare som brinner för råvaror och matkombinationer från världens alla hörn har vi snickrat ihop de bästa matupplevelserna för just dig. Dra med en likasinnad och ta del av en matlagningskurs i en av våra mysiga lokaler i Göteborg!

 

Färska råvaror tillsammans med rätt kryddsättning - addera en gnutta fantasi och du kan förvandla den enklaste maträtten till någonting helt fantastiskt! Med våra matlagningskurser i olika teman kan du sålla ut dina favoritområden och lära dig bemästra ditt favoritkök. Är du svag för det italienska köket eller är du nyfiken på de mångfaldiga asiatiska kryddkombinationerna? Allt detta och mycket mer får du ta del av när du går en

matlagningskurs hos oss. 

 

Sätt dina matkunskaper på prov och låt dig svepas med in i matens fantastiska värld. Med vår kocks kunskaper inom just ditt favoritkök lämnar du våra kurser full av inspiration, nya idéer och kunskap om bland annat vilka råvaror som står sig bäst tillsammans i en härlig atmosfär.

 

Missa inte vårt breda sortiment av matlagningskurser som gör både dig och dina vänner till matexperter på nolltid! Häng med!

  • En introduktion till gourmetmat

  • Professionell kock med lång erfarenhet

  • Recepthäfte

  • Fyrarätters middag med alkoholfri dryck

  • Längd: cirka 3 timmar