Vinkurs: Göra eget vin 2023 | En spännande upplevelse för vinälskaren

Vinkurs: Göra eget vin i Stockholm

2 omdömen

Om Upplevelsen


NYHET! Överraska någon med den spännande vinkursen: Göra eget vin! En perfekt upplevelse för vinälskaren. Naturvin har otaliga egenskaper och smaker. Kursen äger rum på mysiga Odlingsverkstan i Johanneshov. Under eventet guidas du genom dolda naturvin som bjuder smaklökarna på någonting som vanligt vin saknar.
 

En av naturvinets oändliga egenskaper är att den specifika frukten och bären ofta är egenodlade eller plockade från närområdet och är därmed helt utan tillsatser och kemikalier, vilket förhöjer vinets naturliga smaker. Vinet kan göras på egenodlade vindruvor, jordgubbar eller rabarber. Vi använder endast vildjäst som är olika från plats till plats, det ger vinet en unik smak! Inga andra tillsatser än vatten och socker.  
 

Eventet pågår i 2 timmar och förutom en god grundkurs i naturvinets framfart provar du tillsammans med vår vinexpert olika naturviner. Du kommer även hem med nya kunskaper kring de bästa matbitarna till varje vinsort och hur de skiljer sig åt.

 

Vad väntar du på, häng med och ta del av naturvinets specifika smakregister och upptäck oväntade skatter som du kan köpa hem och kombinera med nästa middagsbjudning!

  • Längd: cirka två timmar

  • Lär dig göra ditt egna naturvin

  • Professionell och personlig vinexpert

  • En rolig och spännande upplevelse!

Kontakt


Omdömen

5.0/5
av 2 omdömen
JI

Josephine Ingemarsson

01 Dec 20225/5

KR

Kristin Rydert

05 Oct 20205/5

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS