Glasskurs Stockholm 2023 | Lär dig göra italiensk hemmagjord gelato

Glasskurs i Stockholm

23 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en spännande italiensk glasskurs i Stockholm! Fokus på gelato.

 

Känner du någon som älskar glass lika mycket som du? Då måste du ta med den på denna kurs i glasstillverkning där ni får lära er att göra krämig och äkta italienska glass.

 

Kom till matstudion i Vasastan i Stockholm, här skapas en härlig atmosfär när du lagar gelato från grunden med eller utan glassmaskin. Det blir en både rolig och lärorik upplevelse för såväl stora som små.

 

Här går vår härliga kock igenom, i enkla steg, receptet som används när man gör gelato. Du kommer även lära dig hur man gör de flesta gelatosmaker som krämig cioccolaton, (choklad), pistacchio (pistage) och limone (citron). Glassmakerna varierar efter säsong och kan anpassas efter just dina favoritsmaker på glass.

 

Information glasskurs i Stockholm

Menyn går att anpassa efter egna smakpreferenser, samt till gravida, vegetarianer, veganer och för olika allergier. Inga förkunskaper eller förberedelser krävs. Kom som du är till denna roliga glasskurs. Välkommen!

  • En professionell och härlig glassexpert

  • Tilltugg/Enklare lunch

  • Basteknik i glasstillverkning för hemmabruk

  • Flera glassmaker

  • Recepthäfte

  • Längd: cirka 2,5 timme

Kontakt


Omdömen

4.9/5
av 23 omdömen
DN

Daniel Nygård

16 Aug 20235/5

Vi deltog nyligen i en fantastisk Gelato-kurs och var överväldigade av den fantastiska upplevelsen. Vår handledare var otroligt kunnig och engagerande. Från första stund kände vi oss välkomna och inspirerade att lära oss konsten att göra äkta italiensk gelato. Han ledde oss genom varje steg i processen med tålamod och skicklighet. Han gjorde kursen både informativ och underhållande. Han var öppen för alla frågor och uppmuntrade aktivt deltagande från alla. Vi kände verkligen att vi var i gott sällskap under hela kursen. Sammanfattningsvis var vår Gelato-kurs en minnesvärd och givande upplevelse. Vi lämnade inte bara med kunskap om hur man skapar läckra gelato, utan också med en känsla av gemenskap och inspiration. Vi rekommenderar starkt denna kurs till alla som är intresserade av att fördjupa sig i gelatovärlden och njuta av en underbar kulinarisk resa. Stort tack till hela teamet för denna fantastiska möjlighet!

AK

Amanda Koskinen

29 Jun 20235/5

Fantastisk och givande kurs! Rekommenderar starkt till andra ❤️

Platser


Datum i Stockholm


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Stockholm

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS