Bartenderkurs för en kväll 2023 | En kul kväll för alla som gillar drinkar!

Bartenderkurs i Göteborg

0 omdömen

Om Upplevelsen


Följ med på en spännande och lärorik drinkkurs i Göteborgs egna Cocktailverkstad! Istället för att bara dricka cocktails så kommer du också få stå bakom baren lära dig hur man gör dom!

 

 I denna mysiga lokal kommer du få lära dig hur man blandar ihop utsökta cocktails, tillsammans med trevliga och erfarna bartenders. Ta med dig kompisarna, kollegorna eller bara någon när och kär och förbered dig på en kväll fylld med skratt och många nya knep för att göra just dina favoritdrinkar till perfektion. 

 

Denna cocktailkurs kommer börja med en introduktion om hur livet är bakom bardisken, hur det är som arbetsplats och vilka olika redskap som finns. Er ledare för kvällen kommer även gå igenom olika bartendertekniker och knep i själva blandningsprocessen. Sedan är det er tur att ställa er bakom baren.

 

Ni kan låta fantasin flöda och skapa era helt egna originella drinkar, eller så kan ni få ett häfte där alla instruktioner står för att göra den drinken ni önskar. 

 

Under kvällens gång kommer ni blanda ihop 3 drinkar och evenemanget kommer pågå i 2 timmar. En barkurs som denna vill ni inte missa! 

 

 

  • Recepthäfte

  • Professionell, rolig och utbildad bartender

  • Längd: cirka 2 timmar

  • Gör och prova 3 olika drinkar

Kontakt


Omdömen

0.0/5
av 0 omdömen

Platser


Datum i Göteborg


Visa alla<
<
Visa filter

Visar alla evenemang i Göteborg

Liknande Evenemang


NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS