Hur du köper

Hur du köper

Köpa biljetter
Ska du köpa en biljett till en unik upplevelse? Då väljer du först den upplevelse som du vill gå på.

Detta gör du genom att antigen söka efter eller genom att välja en utav upplevelserna högst upp i menyn. Du kan även se alla våra upplevelser genom att klicka på fliken Alla Upplevelser eller se alla upplevelser i en viss stad genom att klicka på Biljetter längst ner på sidan. Välj upplevelse och välj därefter stad.

Då ser du upplevelseinformationen och alla olika teman för den specifika upplevelsen.  Välj datum och följ sedan instruktionerna. Din e-biljett skickas direkt till det angivna mejlkontot när betalning är mottaget. 

Köpa Presentkort
En smakupplevelse är en perfekt present som alla kan uppskatta. Om du vill köpa ett specifikt presentkort till ett specifikt event så väljer du upplevelse och sedan stad. Men om du hellre vill ha ett "vanligt" presentkort innehållande allt Taysta erbjuder så klickar du på fliken Presentkort längst nere på hemsidan.

Välj det presentkort som du finner intressant: Silver, Guld eller Diamant. Dessa presentkort ger mottagaren rätt till att välja bland olika typer av provningar i presentkortets prisklass. Klicka sedan på knappen Välj och fortsätt, och följ sedan instruktionerna.

Ombokning
Om det är längre än 14 dagar kvar till provningen så kan du logga in på vår hemsida och omboka dina platser i kundportalen. Information om användarnamn och lösenord skickades till din e-mejl när du bokade/köpte dina biljetter på vår hemsida.

NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS