Hjälp med presentkort

Hjälp med presentkort

Boka platser med ett presentkort
Har du fått ett presentkort? Vad roligt! Du kan enkelt använda ditt presentkort genom att göra ett vanligt köp av biljetter till en upplevelse. Börja med att välj den upplevelse du vill gå på och välj därefter vilken stad du vill gå i. Därefter väljer du ett datum som passar dig. I kassan kan du enkelt addera ett presentkort genom att klicka på texten: + Ange presentkort eller rabattkod.

Låter det här krångligt? Igen fara. Klick in dig på sidan bredvid denna sida som heter: Hur du köper. Där förklarar vi hur du enkelt kan köpa en biljett på Taysta hemsida.

Förlänga presentkort
Vill du förlänga ditt presentkorts giltighetstid?

– Har du fått ett presentkort från Taysta? Då kan du kontakt oss.

– Har du fått ett presentkort från en av våra samarbetspartners? Kontakta då vår samarbetspartnerns kundtjänst så hjälper de dig.

Partner presentkort
Har du fått ett presentkort för en av vår partners och undrar hur du bokar platser? Ingen fara, du kan enkelt boka här: https://taysta.se/bokning-presentkort

– I vårt bokningssystem så går det att lägga till fler presentkort och boka. Det är bara att du skriver in dina uppgifter och klickar på knappen Lägg Till. Sedan skriver du det andra presentkortsuppgifterna och trycker på knappen Lägg Till igen.

Se till så att din bokning stämmer: presentkortsnummer, antal deltagare och värde. Vinprovning och ölprovning är inte giltig på våra vin- och ölprovningar med ost och choklad.

– Efter erlagd bokningsförfrågan så kommer vi inom fem arbetsdagar gå igenom din bokningsförfrågan och bekräfta det angivna värde och giltighet. Efter bekräftelse skickar vi ut dina biljetter till den angivna e-postadressen. Ta med biljetterna till evenemanget, dina presentkort är nu förbrukade och kan slängas. Bokning är bindande. 

NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS