Företagsevent

Ska du ordna ett företagsevent eller en företagsaktivitet och behöver tips på kick off aktiviteter eller teambuilding övningar? Då kan vi hjälpa till! Vi arrangerar spännande företagsevent med konfereras, middag och roliga aktiviteter som stärker relationerna på företaget! Eventet äger rum på ert kontor, online eller i en utav våra lokaler.

Deltagarna gör skäl för namnet - de deltar! De får exempelvis information om de karakteristiska dragen för fem olika druvor och får i lag försöka lista ut vilket vin som är gjort på vilken druva.

Det blir ett spännande och roligt moment som får deltagarna att aktivt diskutera först inom laget och senare med de andra lagen.

Eventet arrangeras fysiskt på en spännande plats och/eller online via exempelvis Zoom eller Teams. Arrangera er nästa företags Kick off online så att alla era medarbetar kan vara med, oavsett var de är i världen.

Önskar du offert? Skicka ett mejl till oss på: event@taysta.se eller fyll i vårt formulär här nedan.
Taystas evenemang har fått 4,7/5 i omdöme av 300+ tidigare deltagare.

Rekommendation av Cecilia Glas Fridell - Office Manager på Danske Bank: "Tack för ett mycket uppskattad event, har bara fått positiv feedback från mina kollegor. Trevlig helg och jag kommer självklart att rekommendera detta till andra!" (21-09-2021).

Rekommendation av Dany Liu - Researcher, Chalmers tekniska högskola:
"The event was great! My colleagues all liked it very much. Thanks again for all your help!"  (01-10-2021).

Våra paket

Våra paket innehåller allt du behöver för att skapa ett lyckat event.

Professionella kockar & dryckesexperter


Mysig lokal eller online event


Noga utvalda drycker och delikatesser


Vi talar svenska, engelska, italienska och franska.


100% skräddarsytt


Nöjdkundgaranti


Vill du att det ska flyta på bättre mellan olika avdelningar eller vill du möjligtvis effektivisera dina anställda? 

Ett mycket enkelt och effektivt sätt att stärka företagsrelationerna och få en välmående personal är att utföra gruppaktiviteter. På Taysta efterlämnas dina medarbetare med en känsla av gemenskap, entusiasm och glädje. 

Oavsett om din aktivitet är ute efter att bygga starkare relationer med sina kunder, kollegor eller partners så kan vi bistå. Ditt företagsevent anpassas efter ert behov och kan fokusera på att knyta kontakter, stärka relationer eller motivera medarbetare. 

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer! Här är några tips om tidigare företagsaktiviteter som har blivit väldigt populära.
Vår absolut populäraste teambuilding övning! Sommelieren kommer berätta sina bästa knep och knåp till att lista ut vilka druvor som finns i glasen, sedan delas ni upp i lag. Ert uppdrag blir att lista ut vilken druva som finns i glasen. Vinnarna tar hem en dubbel magnum Champagne (motsvara fyra 'vanliga' flaskor).  Det blir en rolig upplevelse där ni umgås, provar och lär er mer om spännande viner! Evenemanget kan även göras alkoholfri och med fokus på choklad istället för vin.
Tillaga en god italiensk trerättersmeny uppdelat i lag. Vi börjar med att smaka av en antipasto tillsammans med mousserande vin: oliver, ostar, charkuterier och, självklart, bruschetta doppat i olivolja. Tillsammans med en härlig kock lagar du en primo piatto, secondo piatto och dolce. Resultatet? En italiensk festmåltid som skapar en riktig familjekänsla bland företagets medarbetare! Vi har tidigare även arrangerat med svenska- och franska teman. Vad föredrar du?  
Vill du skapa en motiverande kick off? Då är detta en perfekt aktivitet för dig! Prova olika ostar och ölsorter från olika delar i världen samt lär er att kombinera dessa tillsammans. Hitta just din favoritkombination och utmana sedan kollegorna. Vilken ost och öl kommer från samma by och anses världen runt vara en klassisk kombination? Har du gissat rätt? Under denna övning så provar alla i gruppen tillsammans och fokus på är bygga en stark gruppgemenskap. Vi kan även byta ut öl till vin.

Omdömen

En företagsaktivitet som bidrar till att knyta kontakter, då den uppmanar till mingel. För en novis av ostronöppning kan det tyckas vara väldigt svårt att öppna ostron, men det är super enkelt för experten. Lär dig öppna ostron som ett proffs på bara några sekunder! Möt en personlig sommelier som är väldigt passionerad av skaldjur, vita viner och champagne. Det blir ett lärorikt möte med många tips och idéer kring havet, fisk, skaldjur, och dess passande drycker. Vi vågar utlova en bubblande "feeling" bland deltagarna! Sugen på spontanjäst Gueuze istället? Ingen fara, det ordnar vi! 
Teambuilding aktivitet perfekt för internationella grupper! En karismatisk kock är för hjärtat vad underhållning är för den uttråkade. Glädje. Under denna smakrika aktivitet lär ni er om den svenska matkulturen samtidigt som ni lagar klassisk svensk mat. Det blir en härlig och avslappnad stämning där ni får chansen att byta erfarenheter och lära känna varandra bättre. Hela evenemanget kan göras vegetarisk, alkoholfri och givetvis på engelska.
Vill du att deltagarna ska knyta djupare kontakter? Då har du hittat hem! Tillsammans med en hängiven fransman kommer ni lära er att laga och flambera krispiga crêpes, sedan är det upp till bevis bland eld och lågor. Ni lagar crêpesen i grupp. Till crêpesen serveras fyra olika viner eller öler som kombineras till de specifika crêpesen som ni väljer att göra. En lärorik smakupplevelse som kittlar smaklökarna och samtidigt bidrar till aktivt deltagande. Varm Välkomna! 

Vi finns här

Snart ...

Flera Spännande Platser För Ditt Evenemang

Det allra viktigaste

Vi tar emot små till stora grupper


Vi anpassar eventet efter era önskemål


Online event från 195:- pp


Skicka offertförfrågan

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS