Företagsevent

Ska du ordna ett företagsevent eller en företagsaktivitet och behöver tips på kick off aktiviteter eller teambuilding övningar? Då kan vi hjälpa till! Vi arrangerar spännande event med konferens, lunch och middag tillsammans med en rolig aktivitet. Våra event kan även ta plats på ert kontor, online eller i en utav våra mysiga lokaler.

Deltagarna gör skäl för namnet - de deltar! De får exempelvis information om de karakteristiska dragen för fem olika druvor och får i lag försöka lista ut vilket vin som är gjort på vilken druva.

Det blir ett spännande och roligt moment som får deltagarna att aktivt diskutera först inom laget och senare med de andra lagen.

Eventet arrangeras fysiskt på en spännande plats och/eller online via exempelvis Zoom eller Teams. Arrangera er nästa kickoff online så att alla era medarbetar kan vara med, oavsett var de är i världen.

Taysta har tillgång till ett brett utbud av kända profiler - vad sägs om att ha med Edward Blom "Sveriges största livsnjutare" på ert nästa företagsgig?

Önskar du offert? Skicka ett mejl till oss på: event@taysta.se eller fyll i vårt formulär här nedan.
Taystas evenemang har fått 4,6/5 i omdöme av över 1000+ tidigare kunder.

Rekommendation av Cecilia Glas Fridell - Office Manager på Danske Bank: "Tack för ett mycket uppskattad event, har bara fått positiv feedback från mina kollegor. Trevlig helg och jag kommer självklart att rekommendera detta till andra!".

Rekommendation av Dany Liu - Researcher, Chalmers tekniska högskola: "The event was great! My colleagues all liked it very much. Thanks again for all your help!".

Våra paket

Våra paket innehåller allt du behöver för att skapa ett lyckat event.

Professionella kockar & dryckesexperter


Mysig lokal eller online event


Noga utvalda drycker och delikatesser


Vi talar svenska, engelska, franska, tyska och italienska.


100% skräddarsytt


Nöjdkundgaranti


Populära företagsevent

Vill du att det ska flyta på bättre mellan olika avdelningar eller vill du möjligtvis effektivisera dina anställda? Ett mycket enkelt och effektivt sätt att stärka företagsrelationerna och få en välmående personal är att utföra gruppaktiviteter. På Taysta efterlämnas dina medarbetare med en känsla av gemenskap, entusiasm och glädje. Oavsett om du är ute efter att bygga starkare relationer med sina kunder, kollegor eller partners så kan vi bistå. Ditt företagsevent anpassas efter ert behov och kan fokusera på att knyta kontakter, stärka relationer eller motivera medarbetare.

Vår absolut populäraste teambuilding övning! Sommelieren kommer berätta sina bästa knep och knåp till att lista ut vilka druvor som finns i glasen, sedan delas ni upp i lag. Ert uppdrag blir att lista ut vilken druva som finns i glasen. Vinnarna tar hem en dubbel magnum Champagne (motsvara fyra 'vanliga' flaskor).  Det blir en rolig upplevelse där ni umgås, provar och lär er mer om spännande viner!

Evenemanget kan även göras alkoholfri och med fokus på choklad istället för vin.
Vår populäraste kickoff aktivitet! Välkommen ned till vinkällaren där borden är fint uppdukad med goda maträtter och spännande viner. Vi öppnar flertal viner från framstående vinproducenter samtidigt som sommelieren berättar om allt ni vill veta om att matcha mat och vin. Det blir många överraskningar och aha-upplevelser. Med andra ord den perfekta starten efter semestern - en spännande och lättsam kväll full med mat, vin och nöje!

Det är även populärt att addera en aktivitet under middagen som mordgåta eller vinquiz.
Tillaga en italiensk trerättersmeny uppdelat i lag. Vi börjar med att smaka av en antipasto tillsammans med mousserande vin: oliver, ostar, charkuterier och, självklart, bruschetta doppat i olivolja. Tillsammans med en härlig kock lagar ni en primo piatto, secondo piatto och dolce. Resultatet? En italiensk festmåltid som skapar en riktig familjekänsla bland företagets medarbetare!

Vi arrangerar även matlagningskurser med japanska, svenska och franska teman.

Omdömen

Följ med på en lättsam och rolig bartenderkurs! Välkommen in i baren, vi tar emot er och du får en drink i handen. Nu bär det av, vi sätter fem drinkar på schemat som ni får lära er. Ert uppdrag blir att, i lag, göra drinkarna och tävlar mot de andra lagen om vilket lag som kan göra den godaste drinken. 1 lag blir kvällens vinnare och de får utse vem som blir kvällens Kung i baren. Det här är den perfekta aktiviteten för er som önskar lite mer fart på er kick off!
Som på tv-programmet På spåret. Då är det här en perfekt aktivitet för er! Prova olika ostar och ölsorter från olika delar i världen samt lär er att kombinera dessa tillsammans. Hitta just din favoritkombination och utmana sedan kollegorna. Vilken ost och öl kommer från samma by och anses världen runt vara en klassisk kombination? Hade du gissat rätt? Under denna aktivitet så provar alla i gruppen tillsammans och fokus är att bygga en stark gruppgemenskap.

Öl kan bytas ut till vin, Champagne eller whisky. Ost kan bytas ut till choklad, lakrits eller mat. 
Teambuilding aktivitet perfekt för internationella grupper! En karismatisk kock är för hjärtat vad underhållning är för den uttråkade - glädje. Under denna smakrika aktivitet lär ni er om den svenska matkulturen samtidigt som ni lagar klassisk svensk mat. Det blir en härlig och avslappnad stämning där ni får chansen att byta erfarenheter och lära känna varandra bättre.

Hela evenemanget kan göras vegetarisk, alkoholfri och givetvis på engelska. Vi talar även franska, tyska och italienska.
Följ med på ett klassiskt företagsevent. Ni börjar med ett glas bubbel med snittar - klassiskt mingel. Därefter sätter ni er till bords och en härlig sommelier tar hand om er under hela eventet. Ni provar tillsammans goda viner med passande smakbitar. Ett vin i taget provas och därefter får du, tillsammans med de du sitter med, skriva ned vad du tyckte om vinet på ditt vinprovningsprotokoll. Det blir ett lärorikt möte med många tips och nya idéer. Välkommen! 

Sugen på Champagne eller spontanjäst lambic och gueuze istället? Ingen fara, det ordnar vi.

Vi finns här

Snart ...

Flera Spännande Platser För Ditt Evenemang

Det allra viktigaste

Vi tar emot små till stora grupper


Vi anpassar eventet efter era önskemål


Från 195:- pp för online-event


BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS