Företagsevent 2023 med Taysta | Kickoff och teambuilding | 5/5 i omdöme

Företagsevent

Ska du ordna ett företagsevent eller en företagsaktivitet? Här har vi samlat riktigt bra tips på aktiviteter till kickoffen eller för teambuilding. Vi arrangerar spännande event med konferens, lunch och middag tillsammans med en rolig aktivitet. Våra event kan ta plats på ert kontor, online eller i en utav våra mysiga lokaler.

Ett event för ett företag där glada deltagare provar vin och mat

Våra paket

Våra paket innehåller allt du behöver för att skapa ett lyckat event.

Professionella kockar & dryckesexperter


Noga utvalda drycker och delikatesser


Vi talar svenska, engelska, franska och italienska


100% skräddarsytt


Nöjdkundgaranti


En kock lägger upp mat på ett företagsevent

Kontakta oss

Fyll i formuläret här nedan eller mejla oss på event@taysta.se så hjälper vi dig att boka in ett spännande event 👌 

Tidigare omdömen
Taystas evenemang har fått 4,6/5 i omdöme av över 2000+ tidigare kunder.

Rekommendation av Cecilia Glas Fridell - Office Manager på Danske Bank: "Tack för ett mycket uppskattad event, har bara fått positiv feedback från mina kollegor. Trevlig helg och jag kommer självklart att rekommendera detta till andra!".

Rekommendation av Dany Liu - Researcher, Chalmers tekniska högskola: "The event was great! My colleagues all liked it very much. Thanks again for all your help!".

Populära företagsevent

Vill du att det ska flyta på bättre mellan olika avdelningar eller vill du möjligtvis effektivisera dina anställda? Ett mycket enkelt och effektivt sätt att stärka företagsrelationerna och få en välmående personal är att utföra gruppaktiviteter.

Vem har den bästa näsan på företaget?

Vår absolut populäraste teambuilding övning! Sommelieren kommer berätta sina bästa knep och knåp till att lista ut vilka druvor som finns i glasen, sedan delas ni upp i lag. Ert uppdrag blir att lista ut vilken druva som finns i glasen. Vinnarna tar hem en dubbel magnum Champagne (motsvara fyra 'vanliga' flaskor).  Det blir en rolig upplevelse där ni umgås, provar och lär er mer om spännande viner!

Evenemanget kan även göras alkoholfri och med fokus på choklad istället för vin.
En grupp deltagare på ett företagsevent lagar pasta tillsammans

Den perfekta matlagningskursen

Tillaga en italiensk trerättersmeny uppdelat i lag. Vi börjar med att smaka av en antipasto tillsammans med mousserande vin: oliver, ostar, charkuterier och, självklart, bruschetta doppat i olivolja. Tillsammans med en härlig kock lagar ni en primo piatto, secondo piatto och dolce. Resultatet? En italiensk festmåltid som skapar en riktig familjekänsla bland företagets medarbetare! 

Vi arrangerar även matlagningskurser med tema asiatisk, vegetarisk och fine dining.
Middag på restaurang med ett vackert bord uppdukat med vit duk och levande ljus

Vinprovning med middag

Vår populäraste kickoff aktivitet!* Välkommen ned till vinkällaren där borden är fint uppdukad med goda maträtter och spännande viner. Vi öppnar flertal viner från framstående vinproducenter samtidigt som sommelieren berättar om allt ni vill veta om att matcha mat och vin. Det blir många överraskningar och aha-upplevelser. Med andra ord den perfekta starten efter semestern - en spännande och lättsam kväll full med mat, vin och nöje!

Det är även populärt att addera en aktivitet under middagen som mordgåta eller vinquiz.

*Vinprovning med middag arrangeras endast på Operakällaren och Nobis hotel i Stockholm, Plaza Hotel i Göteborg, Occo i Malmö och Jay fu på Saluhallen i Uppsala. 

Omdömen

4.6 / 5
2699 omdömen
En ljus romdrink på bardisken

En lättsam och rolig bartenderkurs

Följ med på en lättsam och rolig bartenderkurs! Välkommen in i baren. Vi tar emot er och du får en drink i handen. Nu bär det av, vi sätter fem drinkar på schemat som ni får lära er. Ert uppdrag blir att i lag göra drinkarna och tävlar mot de andra lagen om vilket lag som kan göra den godaste drinken. Ett lag blir kvällens vinnare och de får utse vem som blir kvällens Kung i baren. Det här är den perfekta aktiviteten för er som önskar lite mer fart på er kick off!
Deltagare provar whisky på en kick-off i Stockholm

Quiz - Världen runt med mat och dryck!

Som tv-programmet På spåret. Det här en perfekt aktivitet för en kick-off! Prova olika ostar och ölsorter från olika delar i världen samt lär er att kombinera dessa tillsammans. Hitta just din favoritkombination och utmana sedan kollegorna. Vilken ost och öl kommer från samma by och anses världen runt vara en klassisk kombination? Hade du gissat rätt? Under denna aktivitet provar alla i gruppen tillsammans och fokus är att bygga en stark gruppgemenskap. 

Öl kan bytas ut till vin, Champagne eller whisky. Ost kan bytas ut till choklad, lakrits eller goda smakbitar. 
Matlagningsaktivitet Svensk råbiff.jpg

En internationell matlagningskurs

Teambuilding-aktivitet perfekt för internationella grupper! En karismatisk kock är för hjärtat vad underhållning är för den uttråkade - glädje. Under denna smakrika aktivitet lär ni er om den svenska matkulturen samtidigt som ni lagar klassisk svensk mat. Det blir en härlig och avslappnad stämning där ni får chansen att byta erfarenheter och lära känna varandra bättre. 

Hela evenemanget kan göras vegetarisk, alkoholfri och givetvis på engelska. Vi talar även franska och italienska.
Två deltagare är glada och provar champagne med företaget

Klassisk vinprovning

Följ med på ett klassiskt företagsevent. Ni börjar med ett glas bubbel med snittar - klassiskt mingel. Därefter sätter ni er till bords och en härlig sommelier tar hand om er under hela eventet. Ni provar tillsammans goda viner med passande smakbitar. Ett vin i taget provas och därefter får du, tillsammans med de du sitter med, skriva ned vad du tyckte om vinet på ditt vinprovningsprotokoll. Det blir ett lärorikt möte med många tips och nya idéer. Välkommen!  

Sugen på Champagne eller spontanjäst lambic och gueuze istället? Ingen fara, det ordnar vi.

Vi finns här

Stockholm gamla stan med vacker utsikt

Stockholm

Utsickt över malmö med Turning Torso vid havet

Malmö

Vackra Göteborg med spårvagn och byggnader

Göteborg

Uppsala domkyrka med fyrisån framför

Uppsala

Gävle konserthus med änglastatyer i förgrunden

Gävle

Västerås från ovan med utsikt över steam hotell

Västerås

Örebro slott framför en vacker sjö

Örebro

Utsikt över Linköping med solen som är på väg ned över staden

Linköping

Snart ...

Flera Spännande Platser För Ditt Evenemang

Det allra viktigaste

Vi tar emot små till stora grupper


Vi anpassar eventet efter era önskemål


Från 399:- pp


Aktiva företagsevent fysiskt eller online

Deltagarna gör skäl för namnet - de deltar! De får exempelvis information om de karakteristiska dragen för fem olika druvor och får i lag försöka lista ut vilket vin som är gjort på vilken druva.

Det blir ett spännande och roligt moment som får deltagarna att aktivt diskutera först inom laget och senare med de andra lagen.

Eventet arrangeras fysiskt på en av våra trevliga lokaler eller online via exempelvis Zoom eller Teams. Arrangera er nästa kickoff online så att alla era medarbetar kan vara med, oavsett var de är i världen. 

Önskar du offert? Skicka ett mejl till oss på: event@taysta.se eller fyll i vårt formulär här nedan.

Följ Oss På Instagram

NYHETSBREV

BETLANINGSALTERNATIV

visamastercardmaestroklarnaswish

HANDLA SÄKERT

trygg-ehandelmastercard-secureverified-by-visa

FÖLJ OSS