Upplevelser
Skribent Frida
Mar 16, 2018

Tips på födelsedagspresent

Ibland så kan det vara klurigt att komma på vad man ska ge bort i present. Letar du efter några bra födelsedagspresent tips? Då har du kommit helt rätt. Alla har vi en dag om året som är helt ägnad åt oss – vår alldeles egna födelsedag! Som barn vill vi ha de nyaste leksakerna och de roligaste kalasen. När vi kommer upp i tjugoårsåldern börjar vi fokusera mer på själva nöjet av firandet. Men när vi närmar oss trettioårsåldern så brukar det bli mindre fokus på presenter och firande. Vilket kan göra det oerhört svårt att hitta en riktigt bra present. Den roligaste presenten att ge bort är den som födelsedagspersonen blir glatt överraskad av att få. Att komma med överraskningar är roligt och spännande, men det blir allt svårare att hitta den perfekta presenten för vardera år som går. Nu är frågan, vad ska du hitta på i år?

Upplevelser VS hårda paket i födelsedagspresent

Du har kanske märkt hur upplevelser har blivit så populära att ge bort i födelsedagspresent. Upplevelser verkar vara så uppskattade att man lägger mer pengar på att köpa en upplevelse i present istället för ett föremål. Varför är det så? Jo, upplevelser skapar en känsla och en minnesbild i huvudet som inte är lätt att glömma bort. En pryl kan ha några år på sig medan en upplevelse kan följa med en livet ut. Kommer du ihåg när dina föräldrar tog med dig till ett tivoli för första gången? Du har nogflera kära minnen från olika upplevelser än prylar du har haft. Stämmer det? Då förstår du nog varför en upplevelse är en så bra present. Vilken upplevelse ska du ge bort då? 

En pryl kan ha några år på sig medans minnet aven upplevelse kan följa med en livet ut!

 Köp: Ett presentkort för mat- och dryckesupplevelser

Upplevelse och lärdom

Det är här vi kommer in. Vi på Taysta sitter nämligen på en mängd information som de flesta inte känner till. Dock kan vi lova att många vill lära sig mer om det vi kan bäst: mat och dryck. Taysta skapar provningar av olika sorters dryck och vårt mål är att vidga våra kunders kunskap om vin, öl och andra drycker. Vi har alltid kunden i fokus och ser till att varje upplevelse med oss är professionell, intressant och inspirerande. Taystas team tar kunden från A till Ö; vi berättar om uppkomsten, produktionen och hur du matchar rätt dryck med rätt mat. Det här är en upplevelse med Taysta; Professionella dryckesexperter. Taysta består av ett team utbildade, erfarna och passionerade sommelierer, ölbryggare, whiskymästare och kockar. Vi vet alltså vad vi talar om. Vi vill gärna dela med oss av kunskapen vi sitter på. På varje provning ger vi vårt allt för att kundens upplevelse ska överträffa förväntningarna. Dessutom ser vi till att varje gäst lämnar eventen med ny kunskap och ny energi. Hög kvalitet. Vi arrangerar och skräddarsyr event som är intressanta och värdefulla. Vi håller våra event på trevliga platser som hotell för att atmosfären ska passa ändamålet. Våra drycker och tilltugg är alltid noga utvalda och av bra kvalitet. Vi har en rad olika event. Hos oss hittar du alltid varierande och intressanta event. Trodde du kanske att vi bara har vin- och ölprovningar? Vi har mycket mer! Vi arrangerar provningar av vin, öl, whisky, lakrits, champagne, ost, cider och annan sprit från hela världen. Det finns något för alla. Som du ser ovan har vi så varierande event att vi har något för alla, oavsett om man föredrar vin, öl eller whisky. De som föredrar choklad över ost, kan välja en dryckesprovning med underbar choklad. Vi har tänkt på allas smaker. Se även: Vår absolut populäraste provning under 2018!

Dryckesprovning som passar alla!

Okej, Taysta kan sin grej, men varför är en dryckesprovning den rätta upplevelsen att ge i födelsedagspresent? För att vem som helst över 18 år kan njuta och ha roligt hos oss. När du väljer event handlar det mer om vilken smak personen i fråga har. Eftersom vi erbjuder så många olika drycker och tilltugg kan vi anpassa oss efter olika smaker. Vi tar upp alla ämnen inom mat och dryck, och alla har just sin favorit. Det gör att Taystas flexibla event passar att ges bort i present.

Välj rätt presentkort

Nu vet du hur vi jobbar och varför en dryckesprovning är så smidig att ge bort i present. Nu undrar du nog hur du ger bort en upplevelse med oss. Vi har gjort det ganska enkelt: vi har tre olika presentkort. Du kan välja mellan Silver, Guld och Diamant. Man kan säga att de går från lyx till lyxigast; Silver: Enskilda provningar som vin, öl eller choklad. Guld: Dryck med tilltugg, till exempel vin och choklad eller öl och ost. Diamant: Lyxiga provningar som champagne med tilltugg eller whiskey med marmelad. När du har valt rätt presentkort kan vi bara säga tack och vad roligt att vi får vara med i firandet. Vi hoppas att personen du har i åtanke kommer att ha ett underbart event tillsammans med oss!Köp ditt presentkort här hos oss 

Rekommenderat

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS