Bäst i test
Skribent Andrea
Mar 16, 2018

Tips på studentpresent!

En bra studentpresent kan var knivigt att komma på, vad ger man egentligen i present till studerande? Ofta kan det vara prylar, saker och ting som inte riktigt kommer till den användning man hade hoppats. Ett bättre alternativ kan då våra en studentpresent upplevelse som faktiskt ger något och skapar värde för mottagaren av presenten. Studenten är en av livets viktigaste och roligaste milstolpar. Alla vet hur det känns att äntligen få vara klar med plugget och att få börja vara vuxen – på riktigt. 

 

Allt från champagnefrukosten till utspringet till studentflaket. Studenten ska firas stort och på bästa sätt. Det har eleverna gjort sig förtjänta till. Den som har tagit studenten förtjänar också en riktigt bra studentpresent för flera års slit i skolan. Vi tycker att du som letar efter en bra present ska tänka lite utanför lådan. Kanske till och med ge studenten den bästa studentpresenten, tillsammans med oss på Taysta. 

 

Köp:Perfekt present för en mat- och dryckesintresserad

Vad ger man i studentpresent?

Studenten markerar som sagt början på livet som vuxen för de flesta. Varför inte intensifiera denna känsla genom ett presentkort från Taysta? Det är inte ofta man får ett presentkort till en dryckesprovning, men man blir riktigt glad när man väl får ett! Låt studenten få känna sig extra vuxen genom att ge denne en utbildning om mat och dryck. Här kan de få testa olika viner från hela världen och få lära sig enormt mycket om dryckers historia, produktion och hur man matchar drycker med mat. 

 

Det är väldigt roligt för studenten att få kunskap om mat och dryck så tidigt i livet, men det är också väldigt värdefullt för dennes karriär. Det blir en introduktion till livets goda som så ofta är ett sätt att knyta nya kontakter. Vi är säkra på att studenten verkligen kommer att uppskatta vår upplevelse som studentpresent! 

 

Det är väldigt roligt för studenten att få kunskap om mat och dryck så tidigt i livet, men det är också väldigt värdefullt för dennes fortsatta karriär.

 

 Vi tycker att det är extremt roligt att få ta del av folks speciella tillfällen i livet. Vare sig det är bröllop, födelsedagar eller studentfiranden. Vi har valt att skapa event med målet att upplevelsen ska kännas så värdefull och inspirerande som möjligt. Vi berättar mer om hur vi jobbar här nedan:

Populära upplevelser

Upplevelser har blivit väldigt populära som present eftersom det bidrar till nöje och en ny erfarenhet. Om du vill ge bort en mat- och dryckesprovning som en unik studentpresent så finns det många anledningar till för du ska just välja Taysta. Låt oss få berätta mer: 

 

Professionella experter. Taysta består av ett team av utbildade, erfarna och passionerade sommelierer, ölbryggare, whiskymästare och kockar. Vi vet alltså vad vi talar om. Vi har alltid kunden i fokus och vill gärna dela med oss av kunskapen vi sitter på. På varje provning ger vi vårt allt för att kundens upplevelse ska överträffa förväntningarna. Dessutom ser vi till att varje person lämnar eventen med ny kunskap och ny energi.

 

Hög kvalitet. Vi arrangerar skräddarsydda event som är intressanta och värdefulla. Vi håller våra event på trevliga platser som hotell för att atmosfären ska passa ändamålet. Våra drycker och tilltugg är alltid noga utvalda och av bra kvalitet. 

 

Vi har en rad olika event. Hos oss hittar du alltid varierande och intressanta event. Trodde du kanske att vi bara har vin- och ölprovningar? Vi har mycket mer! Vi arrangerar provningar av vin, öl, whisky, lakrits, champagne, ost, cider och annan sprit. 

 

Det finns något för alla. Som du ser ovan har vi så varierande event att vi har något för alla, oavsett om man föredrar vin, öl eller whisky. De som föredrar choklad över ost, kan välja en dryckesprovning med underbar choklad. Vi har tänkt på allas smaker.

 

 Se även: En provning om olika ölstilar för nybörjare

De olika presentkorten

Funderar på att ge bort en bra studentpresent till någon du känner? Det gör du rätt i! Ett presentkort från oss garanterar valuta för pengarna och en härlig upplevelse. Vi har dock inte bara ett vanligt presentkort utan tre olika. Du kan alltså anpassa det efter den som ska få studentpresenten: 

 

Silver: Detta må vara det billigaste presentkortet, men det erbjuder ändå en hel del lyx. Med presentkort Silver kan man välja mellan enskilda provningar av till exempel vin, choklad eller öl. Det här presentkortet passar den som vill ha ett event fokuserat på en specifik kategori. 

 

Guld: Lyxigare än lyxig, presentkort Guld ger dig möjligheten att välja mellan event som vin- och ostprovning och ölprovning. Dessa event är lite mer avancerade än Silver-eventen. Här blandar vi in fler smaker att matcha dryckerna med, vilket kan vara riktigt intressant! 

 

Diamant: Sist, men inte minst, har vi det lyxigaste presentkortet. Om du vet att personen du har i åtanke skulle uppskatta ett riktigt speciellt event, är presentkort Diamant den perfekta studentpresenten. Här hittar du eventen med guldkant; ale med hårdost, whisky med marmelad och champagne med mat. 

 

Missa inte: Lär dig om vinets grunder på en klassisk provning

Påverka starten av vuxenlivet

Vill du vara med och påverka starten på vuxenlivet? Vill du bidra till studentens käraste minnen och upplevelser? I så fall kan vi hjälpa dig. Genom att gå på en av Taystas provningar, kommer studenten att få en sofistikerad start på vuxenlivet med en stor mängd kunskap om olika drycker och mat i bakfickan. 

 

Detta kan även förbättra ens självförtroende. Till och med inspirera till egna event och bidra till nya kontakter! Välj ett presentkort anpassat till studenten och du kommer garanterat ge den bästa studentpresenten. Här köper du ditt presentkort.

Rekommenderat

BETLANINGSALTERNATIV

HANDLA SÄKERT

FÖLJ OSS